Knihkupectví U Rondlu

Všechny informace o

INDIGOVÁ REALITA

INDIGOVÁ REALITA

INDIGOVÁ REALITA
Autor: Loyd Simon
Nakladatel: ANAG, spol. s r.o.
EAN: 9788075542717
Žánr: Teologie, Duchovní nauky
Stav: Skladem
Běžná cena: 299 Kč
AKČNÍ CENA: 264 Kč
Anotace

Indigová realita je volným pokračováním knihy Indigový svět.

Účinné techniky a praktiky vedoucí k osobnímu a duchovnímu růstu

Hlavním tématem knihy je spirituální a osobní rozvoj. Ve společnosti panuje hlad po účinných technikách a praktikách vedoucích k osobnímu a duchovnímu růstu, neboť úzce souvisí se šťastným a naplněným životem. V současné době nastávajících převratných změn se lidé chtějí podílet na evolučním vývoji lidstva a svým dílem přispět k transformaci, která na této planetě začala v roce 2012.

Mnoho postupů, jak v dnešním světě šťastně žít

Tato publikace je doslova nabita relevantními informacemi, které jsou převážné části populace neznámé, a technikami využívajícími silné kosmické energie, která mění realitu kvantovým skokem. Alternativně jsou v ní uvedeny i jiné metody osobního a duchovního pokroku a mnoho postupů, jak v dnešním světě šťastně žít. Mezi ně patří i očista těla a mysli od negativních energií a programů, řešení zdravotních problémů a dosažení finanční svobody.

K dispozici také jako audiokniha

Titul Indigová realita je nyní v upravené verzi (neobsahuje závěrečné přílohy) k dispozici také jako audiokniha, kterou můžete poslouchat kdykoliv, když nemáte zrovna chuť nebo možnost číst. Využijete tak např. dobu strávenou při cestování nebo si zpříjemníte svou obvyklou procházku v přírodě poslechem této knihy. Audioknihu, kterou namluvil známý herec, dabér a moderátor Martin Sláma, můžete zakoupit prostřednictvím e-shopů Audiotéka.cz, Alza.cz, audiolibrix nebo progresguru. Na všech uvedených odkazech je rovněž možnost přehrátí ukázky k poslechu zdarma.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.

Adresa

Porubská 1016/15
708 00 Ostrava-Poruba