Knihkupectví U Rondlu

Všechny informace o

PSYCHOPAT VE VAŠI POSTELI

PSYCHOPAT VE VAŠI POSTELI

PSYCHOPAT VE VAŠI POSTELI
Autor: MacKenzie Jackson
Nakladatel: Portál spol.s.r.o.
EAN: 9788026215783
Žánr: Společenské vědy, Osvěta, Pedagogika
Stav: Skladem
Běžná cena: 399 Kč
AKČNÍ CENA: 352 Kč
Anotace

Prožili jste někdy vztah s psychopatem? I když o tom třeba nevíte, je to klidně možné. Psychopaté dokážou být okouzlujícími mistry manipulace, a vy najednou začnete jejich extrémní chování vnímat jako něco normálního, i když vám to ubližuje.
Psychopat zneužívá vaši empatii, uvádí vás do chaosu, kdy už nevěříte sami sobě. Lichotí vám, tváří se, že jste jeho spřízněnou duší a postupně vás izoluje od vašich přátel, stáváte se figurkou na jeho šachovnici a s hrůzou zjišťujete, že vaši přátelé a blízcí najednou táhnou proti vám.
Kniha Psychopat ve vaší posteli nabízí cestu z toxického vztahu. Autor uvádí řadu příkladů, kdy se to podařilo, a povzbuzuje všechny, kdo uvízli v nezdravém vztahu. Můžete být svobodní!
Jackson MacKenzie je spoluzakladatelem PsychopathFree.com, online komunity, která čítá miliony uživatelů, kteří se potýkají s manipulujícím partnerem a jimž se povedlo z tohoto vztahu vystoupit. Autor vychází ze své osobní zkušenosti a snaží se povzbudit všechny, kdo mají podobnou zkušenost.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.

Adresa

Porubská 1016/15
708 00 Ostrava-Poruba