Všechny informace o
Kde bychom byli bez těstovin? Jsou chutné, levné, výživné, snadno se připravují a dají se donekonečna obměňovat a kombinovat se sýrem, s masem, rybami, plody moře i se zeleninou. V knize najdete vhodný recept pro každou myslitelnou příležitost - od předpisů na pokrmy, jejichž příprava je jednoduchá a rychlá, až po lehká či sytá hlavní jídla. Těstovinový salát s ořechy a gorgonzolou nebo zapečené cannelloni s kuřecím masem a houbami jsou jistě lákavými příklady. Výroba vlastních čerstvých těstovin je překvapivě snadná, a tak přinášíme recepty na kuřecí ravioli se smetanovou omáčkou nebo ravioli se špenátem a ricottou či tortellini s kuřecím masem. Ostatně vyzkoušejte všechny naše recepty, jsou sázkou na jistotu.·přes sto receptů na lahodné klasické i nevšední pokrmy·krátký úvod ke každé kapitole s praktickými tipy·přehledný seznam surovin a srozumitelný postup přípravy·inspirativní barevná fotografie u každého receptu
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.
(+420) 596 911 340
kniharondl@gmail.com
…